Değerlerimiz

Temel Bilimler Koleji olarak; Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında ve Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için çalışırız.

Adalet: İş ve ilişkilerimizde hak ve adalet duygusu ile hareket ederiz.

Etik: Her türlü etkinliğimizde insanî ve meslekî etik değerlere uyarız.

İtibar: İtibarımızı her şeyin önünde tutar, hiçbir maddi menfaate feda etmeyiz.

Açıklık: Kurumumuzun tüm birimlerinde, öneri ve eleştirilere açık biçimde iletişim kurarız.

Saygı ve Hoşgörü: Farklılıkları zenginlik olarak görür her türlü ayrımcılığı reddederiz. Birbirimizle olan ilişkilerimizde, iletişimimizde, saygı ve dürüstlüğü önemseriz.

Dayanışma: İyi ve kötü günde birbirimizi destekleriz. Omuz omuza çalışırız.

İnsan Odaklılık: Başarının insanla birlikte mümkün ve anlamlı olduğuna inanırız. Daima insanı geliştirmeyi ve mutlu etmeyi amaçlarız.

Gerçeklik: Kurumumuzda bilgiye ulaşırken gerçekleri araştırırız. Topluma hizmet sunarken, dogmalara karşı olduğumuzu ortaya koyarız.

Temel Bilimler Koleji

Okullar, bölümler ve kayıt işlemleri hakkında bilgi alın. Randevu alarak kampüslerimizi ziyaret edin. Kayıt avantajlarını kaçırmayın.

Hemen Kayıt Ol!
Temel Bilimler

Temel Bilimler Koleji
Üniversite Kazanmada Bir Adım Önde Olun.

Arnavutköy
  • Anadolu, Yıldırım Beyazıt Cd. No.96 D:98, 34275 Arnavutköy/İstanbul